Beschouwingen van een Hollands meisje in Andalusië

Beschouwingen van een Hollands meisje in Andalusië

Lekker in je vel

Lekker in je vel

Al jaren ben ik er mee bezig. Wat is de zin van het leven? Waarom zijn we hier? Hoe maak je het leven lichter? Hoe geef je je leven zin? Hoe haal je het maximale uit je leven? Bestaat toeval? Is er een hiernamaals en hoe zou dat er dan wel uitzien? Hoe maak ik mezelf nuttig? Is nuttig zijn wel noodzakelijk? Waarom zit de wereld zo raar in elkaar en waarom is het zo oneerlijk verdeeld? Hoe leer je loslaten en hoe leer je leven alsof het je laatste dag op aarde is?

borrelboeddhist-andalusie

Herkenbaar? Lijkt me ook wel he? Niemand ontkomt er aan. Ik maak best veel tijd vrij voor deze moeilijke materie en op deze site zal ik van tijd tot tijd een blog plaatsen over hoe ik daar mee omga, wat ik doe om een zo prettig en gelukkig mogelijk leven te kunnen leven.
Van yogaoefeningen tot feel good smoothies. Van tientallen baantjes trekken tot veel te veel chocola eten. Van opruim-sessies tot eindeloze wandelingen aan zee. Van een hele dag naar een Wellness centrum tot oeverloos hangen op de bank met de zoveelste Netflix serie. Alles wat me gelukkig maakt zal ik ik korte blogs beschrijven want je weet maar nooit. Wie weet had je daar zelf nog niet eerder aan gedacht maak ik jou er ook blij mee.