Beschouwingen van een Hollands meisje in Andalusië

Verkocht

Verkocht

Verkocht.
Het jaar 2020 had niet vreemder kunnen verlopen en het is allemaal in gang gezet door de covid crisis en een geweldig mooie garage.
In ons stadje Alhaurin de la Torre, zochten we al jaren naar een goede opslagplek. Gek genoeg vonden we hem 25 kilometer verderop in Fuengirola. En omdat we toen toch al lekker op gang waren, zijn we er twee maanden geleden ook maar meteen gaan wonen. Het is verrukkelijk.
Werk hebben we niet. Al maanden niet meer. Alles wat we doen is gerelateerd aan het toerisme en daar is momenteel nu eenmaal geen werk meer in te vinden.
Alexander heeft vrijwel onmiddellijk doorgepakt en is nu, samen met twee experts, aan het werk als 360 fotograaf voor de makelaardij aan de Costa del Sol. Het lijkt nog te gaan lukken ook en ik heb als extra cadeautje weer een blije, ontspannen kerel in huis.


Op een avond waren we weer eens aan het brainstormen en plotseling was het er. We verkopen beide gastenappartementen en kopen er een huisje voor onszelf voor terug. Het scheelt enorm in de huur, het geeft vrijheid en tevens een stukje extra zekerheid.
We maakten er meteen werk van, zetten beide appartementen te koop en nog geen week later waren ze beiden verkocht. En hoe!!!
We zijn blij. De overdrachten hebben plaats gevonden, wij halen weer adem en gaan nu zonder haast te maken op zoek naar een fijn huisje voor onszelf. Als het even kan met een vrolijk tuintje. (Inmiddels is het gelukt)
Onze trouwe maar oude auto is vervangen door een relatief jonge Volkswagen-bus. We kunnen weer vooruit.
Veel is niet meer hetzelfde en nog nooit in mijn leven heb ik zo vaak en zo snel moeten schakelen in zo’n idioot korte tijd. Het is de moeite waard geweest. We kijken niet meer om, hebben vertrouwen in de toekomst en zijn vastberaden er weer een succes van te maken.
2020 heeft ons, gek genoeg, veel moois gebracht. Nieuwe inzichten, nieuwe kansen en een andere kijk op de wereld. We gaan ervoor!

Met dank aan:
Miqa, De fijnste makelaar van Deventer.
Sandra en Mark van Si Andalucia voor hun glashelder inzicht, snelle acties en fijne vriendschap.
En aan Rudi die altijd precies weet wanneer hij er voor me moet zijn.